Gå till huvudinnehållet

Kattströ Eco Cane Litter 11,6L

Art.nr:1236920

100% förnybara Eco Cane Litter är en dammfri kattsand med extremt bra klumpbildnings- och absorptionsförmåga.
  • 100% förnybar och nedbrytbar
  • Inga tillsatta kemikalier
  • Kan absorbera hela 800% av sin egen vikt

Produktdetaljer

Egenskaper för Kattsand Eco Cane Litter, 11,6 l
Eco Cane kattströ är inte bara fritt från tillsatta kemikalier, det är också nedbrytbart. Den 100% förnybara sanden är tillverkad av biprodukter från maniokplanta och sockerbeta och är dessutom förpackad i en miljövänlig påse.

Kattsanden har en extremt bra absorptionsförmåga och kan absorbera upp till 800% av sin egen vikt. Detta gör att odörer från urin och avföring effektivt kapslas in. Den kraftiga absorptionsförmågan bidrar också till att sanden inte behöver bytas ut så ofta.

Eco Cane Litter har även en mycket bra klumpbildningsförmåga och bildar täta klumpar som inte faller sönder eller delar sig. Detta innebär att ströet håller sig ren längre och att dålig lukt inte uppstår. Tack vare det unika materialet är kattsanden dessutom 99,9% dammfritt vilket gör att din katt inte andas in damm från kattlådan.

Vikt: 11,6 liter 

Eco Cane kattsand

Eco Cane tillverkas av nedbrytbar- och brännbar maniokplanta och sockerbeta. Det ger en mycket lätt, dammfri, klumpande kattsand som är helt fri från kemikalier och av 100% förnybara ingredienser.