Gå till huvudinnehållet

Kattsand Tidy Cats 4-in-1 Strength, 9 kg

Avancerad luktkontroll och extra kraftfull klumpbildning. Kattsanden neutraliserar de 3 viktigaste lukterna från kattlådan - ammoniak, urin och avföring.

Egenskaper

För avancerad luktkontroll! Kattsand Tidy Cats 4-in-1 Strength neutraliserar de 3 viktigaste lukterna från kattlådan (ammoniak, urin och avföring) och har dessutom en extra kraftfull klumpbildning som gör det ännu enklare att tömma lådan. Sanden är förpackad i en praktisk och hållbar förpackning som är lätt att bära.

  • Hög uppsugningsförmåga
  • Kraftfull klumpbildning
  • Avancerad luktkontroll
  • Örtig och fruktig doft

När du börjar använda Tidy Cat 4-in-1 Strength rekommenderas att du lägger till en liten mängd av den nya produkten till den nuvarande sanden för att hjälpa din katt att vänja sig. Gör detta under 2-3 veckor. När du tömmer lådan, häll i den nya sanden och rör om ibland för att blanda den gamla sanden med den nya Tidy Cats-sanden. För att få ut bästa effekt, se till att sanden täcker upp till mellan 8-10 cm av lådan. Rengör kattlådan med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel mellan bytena av sand. För att undvika igensättning, spola inte ner sanden i toaletter. Använd kattsand rekommenderas inte att använda i trädgården. Förvara på ett torrt ställe.

Innehåll: Bentonit, lera, doft