Förstoring av bild

Kattsand Granngården Lavendel, 10 kg

Art nr: 1242735
Granngården Granngården varumärke
5 (1)

Granngården Kattsand Lavendel är en finkornig kanadensisk kattsand av högsta kvalitet. Sanden består av bentonit som har en mycket god absorberings- och klumpbildningsförmåga.

 

 

79,50 159 :-
(63,60 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2018-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-11-16 06:51

Egenskaper för Granngården Kattsand Lavendel 

Kattströet är milt parfymerad med en behaglig doft av lavendel. Sanden är mycket dryg då den är upp till 6 gånger så effektiv i jämförelse med annan kattsand. Den är dessutom 99 % dammfri. Granngårdens sand är gjord av 100% bentonit med en väldigt god absorptionsförmåga. Granulatet absorberar urin omedelbart samtidigt som de kapslar in dålig lukt.

Fyll upp lådan med ett ca 6 cm tjockt lager med sand. Rensa lådan från klumpar dagligen och var noga med att fylla på med motsvarande sand. Byt hela lådans innehåll var 2-3 vecka eller vid behov. Rengör och desinficera alltid lådan samt skölj ordentligt innan den fylls igen på nytt. Tvätta alltid händerna noga efter hanteringen av lådan.

Använd sand får ej spolas ner i toaletten.

Tips!
Katter som tidigare använt annat strö kan vara avvaktande mot det nya materialet. Prova att under de 2 första veckorna att kombinera den tidigare sanden med den nya. Fyll strö i framkanten av lådan (ca ½ lådan) och fyll upp med den gamla typen. Bör ej blandas med icke klumpbildande ströprodukter. Efter 2 veckor är katten redo för en full övergång.

Andra tittade även på
Andra köpte också

Fri frakt till butik
Öppet köp i 30 dagar
Fri retur i butik