Gå till huvudinnehållet

Kattmat Whiskas Konserv Kyckling i sås, 400 g

Whiskas kyckling i sås är ett smakligt våtfoder som passar katter i alla åldrar. Med Whiskas läckra sortiment av burkar kan du vara säker på att din katt får i sig alla de viktiga vitaminer och mineraler den behöver för att må bra, både till kropp och själ. Mer

Art.nr : 1243695

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Kattmat Whiskas Konserv Kyckling i sås
Med Whiskas läckra sortiment av välsmakande burkar kan du vara säker på att din katt alltid får i sig alla de viktiga vitaminer och mineraler den behöver för att må bra, både till kropp och själ. Burkarna med smakligt våtfoder i sås och gele finns i tre olika smaker. 

Ingredienser
Sammansättning: kött och köttbiprodukter (varav 4% kyckling), spannmål, vegetabiliskt proteinextrakt, mineraler, diverse socker.

Utfodringsvägledning
En katt på 4 kg behöver 2/3 burk dagligen. Rekommendationen är att ge en blandning av 1/2 burk och 25 g torrfoder. Tillåt en övergångsperiod och anpassa mängden foder efter din katts behov. För överviktiga katter, minska den dagliga fodermängden. Ge vatten och servera kattmaten rumstempererad.

Tillsatsämnen per kg
Näringstillsatser: Vitamin B1: 31.5 mg, Vitamin E: 21 mg, Kalciumjodat Vattenfri: 0.33 mg, Järnsulfat monohydrat: 35 mg, Mangansulfat monohydrat: 6.6 mg, Zinksulfat monohydrat: 46.2 mg.

Genomsnittligt analysvärde (%)
Protein: 8
Fettinnehåll: 4
Råaska (mineral): 1.5
Växttråd: 0.45
Vatten: 83