Förstoring av bild

Kattmat Whiskas Konserv Anka i gelé, 6 x 400 g

Art nr: 1243696
Whiskas
0 (0)

Whiskas anka i gelé är ett smakligt våtfoder till katter i alla åldrar. Med Whiskas läckra sortiment av burkar kan du vara säker på att din katt får i sig alla de viktiga mineraler och vitaminer den behöver för att må bra, både till kropp och själ.

72 :-
(57,60 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
FRP

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-10-21 06:33

Egenskaper för Kattmat Whiskas Konserv Anka i gelé
Med Whiskas läckra sortiment av välsmakande burkar kan du vara säker på att din katt alltid får i sig alla de viktiga mineraler och vitaminer som den behöver för att må bra, både till kropp och själ. Burkarna med smakligt våtfoder i gelé och sås finns i tre olika smaker. 

Ingredienser
Sammansättning: kött och köttbiprodukter (varav 4% anka), spannmål, vegetabiliskt proteinextrakt, mineraler, diverse socker.

Utfodringsvägledning
En katt på 4 kg behöver 2/3 burk dagligen. Rekommendationen är att ge en blandning av 1/2 burk och 25 g torrfoder. Tillåt en övergångsperiod och anpassa mängden foder efter din katts behov. För överviktiga katter, minska den dagliga fodermängden. Ge vatten och servera kattmaten rumstempererad.

Tillsatsämnen per kg
Näringstillsatser: Vitamin B1: 31.5 mg, Vitamin E: 21 mg, Kalciumjodat Vattenfri: 0.33 mg, Järnsulfat monohydrat: 35 mg, Mangansulfat monohydrat: 6.6 mg, Zinksulfat monohydrat: 46.2 mg.
Tekniska tillsatser: Cassia gum: 1320 mg

Genomsnittligt analysvärde (%)
Protein: 8 
Fettinnehåll: 4 
Råaska (mineral): 1.5 
Växttråd: 0.45 
Vatten: 83

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp