Gå till huvudinnehållet

Kattmat Royal Canin Indoor 27, 400 g

Royal Canin Indoor 27 är ett välsmakande och hälsosamt torrfoder anpassat för fullvuxna innekatter mellan 1 och 7 år. Indoor 27 minimerar uppkomsten av hårbollar och oönskad motverkar viktökning. Mer

Art.nr : 1179905

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Kattmat Royal Canin Indoor 27
Innekatten lever ett inaktivt liv och ägnar mer tid åt att sova, äta och tvätta sig än åt att motionera. Det är viktigt att utgå från innekattens livsstil och aktivitetsnivå när du som hundägare väljer foder. 

Huvudfördelar 
- Fodret motverkar illaluktande avföring. Den höga smältbarheten hos Indoor 27 gör avföringen mindre illaluktande eftersom den i snitt avger 60 % mindre svavelväte (svavelväte är den illaluktande gas som frigörs via avföringen). 
- Indoor 27 har ett måttligt kaloriinnehåll anpassat till innekattens begränsade fysiska aktivitet. 
- Fodret innehåller L-karnitin som bidrar till en minskning av fettinlagringen. 
- Fodret motverkar hårbollar. Detta tack vare en kombination av icke-jäsbara fibrer och betmassa som stimulerar passagen genom tarmen och bidrar till att avlägsna det hår som katten fått i sig. 

Ingredienser 
Majs, torkat fågelprotein, ris, vegetabiliskt proteinisolat*, vete, animaliskt fett, hydrolyserat animaliskt protein, cellulosafiber, betmassa, mineraler, sojaolja, fruktooligosackarider, jäst samt fiskolja.

 
Tillverkarens rekommendationer

 

 

  • Vuxna innekatter
  • Helfoder
  • Hög smältbarhet

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder. Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.