Gå till huvudinnehållet

Kattmat Royal Canin Indoor 27, 10 kg

Royal Canin Indoor 27 är ett hälsosamt och smakfullt torrfoder anpassat för fullvuxna innekatter mellan 1-7 år. Royal Canin Indoor minimerar uppkomsten av hårbollar och främjar ett sunt liv för din innekatt. Mer

Art.nr : 1060166

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

 

Egenskaper för Kattmat Royal Canin Indoor 27
Innekatten lever ett mer inaktivt liv än katter som vistas utomhus. Innekatten ägnar mer tid åt att sova, äta och tvätta sig än åt att motionera, vilket ställer krav på en särskild kost. 

Brist på motion gör att matens passage genom tarmen blir långsammare vilket kan ge mjuk och illaluktande avföring. En inaktiv livsstil ökar även risken för viktökning, vilket är viktigt att ha i åtanke när du som kattägare väljer foder.

Royal Canin Indoor 27 är ett torrfoder som anpassats utifrån dessa punkter och främjar ett sundare liv för din innekatt. 

Motverkar illaluktande avföring 

Den höga smältbarheten hos Indoor 27 gör avföringen mindre illaluktande. Detta tack vare att den i snitt avger 60 % mindre svavelväte (jämfört med avföringen hos innekatter som ätit kontrollfoder). 

Svavelväte är en illaluktande gas som frigörs via avföringen. 

Bevarar idealvikten 
Royal Canin Indoor 27 har ett måttligt kaloriinnehåll anpassat till innekattens begränsade fysiska aktivitet samt tillskott av L-karnitin som bidrar till att minska fettinlagringen. 

Motverkar hårbollar 
En kombination av icke jäsbara fibrer och betmassa stimulerar passagen genom tarmen och avlägsnar hår som katten fått i sig. 

Ingredienser
Majs, torkat fågelprotein, ris, vegetabiliskt proteinisolat*, vete, animaliskt fett, hydrolyserat animaliskt protein, cellulosafiber, betmassa, mineraler, sojaolja, frukto-oligosackarider, jäst samt fiskolja. 

Tillverkarens rekommendationer

 

 

  • Komplett foder
  • Hög smältbarhet
  • Näringsrikt

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder. Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.