Förstoring av bild

Kattmat Pro Plan Kitten Kyckling & Ris, 8 x 400 g

Art nr: 1198309
Pro Plan
0 (0)

Pro Plan Kitten Kyckling & Ris ger optimerad näring och förstärkt skydd för växande kattungar. Fodret passar även utmärkt för dräktiga och digivande katter. (8 st x 400 g.)

59 :-
(47,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-04-21 19:47

Egenskaper för Kattmat Pro Plan Kitten Kyckling & Ris
Purinas veterinärer och näringsexperter har utvecklat nya Pro Plan Kitten med Optistart för att främja ett starkt skyddssystem. Det är speciellt utvecklat med kroppsvänliga ingredienser, så som råmjök (som också finns i den första modersmjölken), vitamin E, Omega 3 & 6 fettsyror samt viktiga mineraler så som zink. 

Pro Plan Kitten innehåller också DHA för att stödja utvecklingen av syn och hjärna, samt optimala mängder kalcium och fosfor för att hjälpa till med utvecklingen av starka och sunda tänder samt skelett. Pro Plan Kitten Optistart är ett mycket smakrikt foder som ger enastående näring och extra omsorg för kattungar i åldern 1 till 12 månader. Med OPTISTART: naturliga antikroppar från råmjök och antioxidanter för att hjälpa till att främja motståndskraften. De naturliga antikropparna förbättrar också balansen mellan bra och dåliga bakterier i matsmältningskanalen och hjälper till att stödja matsmältningssystemet. 

Högkvalitativ kyckling, ägg och ris ger ett mycket lättsmält och välsmakande recept. 

Fodret är rikt på protein (40 %) och energimängder i ett optimalt förhållande för att stötta en optimal tillväxt och slank kroppskondition. Korrekta nivåer av fosfor och kalcium för att hjälpa till i utvecklingen av starka och sunda ben och tänder. 

Ingredienser 
Kyckling (20 %), ris (14 %), torkat fläskprotein, majsglutenmjöl, torkat fjäderfäprotein, animalskt fett (konserverat med blandade tokoferoler), majs, hydrolysat, fiskprotein koncentrat, veteglutenmjöl, hela torkade ägg, jäst, fiskolja, kaliumklorid, kalciumkarbonat, kolinklorid, natriumklorid samt mineraler.

Andra tittade även på
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp