Förstoring av bild

Kattmat Pro Plan Cat Delicate Lamm, 10 kg

Art nr: 1243781
Pro Plan
0 (0)
Kattmat Delicate Lamm från Pro Plan är ett torrfoder rikt på lamm perfekt för vuxna katter med känslig mage eller för den kräsna katten. Det välsmakande helfodret kombinerar alla essentiella näringsämnen och innehåller även Optirenal som främjar friska njurar.
669 :-
(535,20 exkl. moms)
Jfr pris 66,9 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-10-30 15:30

Egenskaper för Kattmat Pro Plan Delicate Lamm 
Kattmat Pro Plan Delicate Lamm är ett komplett helfoder rikt på lamm med ett specialrecept anpassat för vuxna katter med känslig mage och katter som är kräsna. De krispiga foderkulorna med hög smältbarhet och rätt balans av näring kombinerar alla essentiella näringsämnen inklusive vitaminer och mineraler. Detta välsmakande torrfoder tillfredsställer även den kräsnaste katten och hjälper till att förebygga matintolerans tack vare ett begränsat antal proteinkällor.

Pro Plan Delicate Lamm innehåller även Optirenal som är en unik formel som främjar friska njurar hos din katt. Optirenal är en vetenskapligt utformad kombination av ingredienser som inkluderar aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter.

Måltiderna från Purina Pro Plan innehåller specifika kombinationer av ingredienser som är vetenskapligt utformade för att göra skillnad för katters långsiktiga hälsa.

Sammansättning
Lamm (17 %), dehydrerat kycklingprotein, ris, majsglutenmjöl, ärtproteinkoncentrat, animaliskt fett, majs, majsstärkelse, torkat ägg, torkad cikoriarot mineraler, fiskolja, hydrolysat, jäst

Tillsatser 
Näringstillsatser:
IE/kg: 
Vit. A: 32 600
D3-vitamin: 1 060
Vit. E: 670
mg/kg: 
Vit. C: 140 
Järnsulfat monohydrat: 220
Kalciumjodat vattenfri: 2,9
Kopparsulfat pentahydrat: 45
Mangansulfat monohydrat: 100
Zinksulfat monohydrat: 380
Natriumselenit: 0,26

Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar
Protein: 40%
Fettinnehåll: 18% 
Råaska: 7%
Växttråd: 1%

Utfodring

Kattens vikt Mängd
2-4 kg30-60 g
4-6 kg60-90 g
6-8 kg90-120 g

Utfodringsmängden som behövs för att bevara en idealisk kroppsvikt varierar beroende på ålder, aktivitetsnivå och miljö. Håll ett öga på din katts vikt och justera fodermängden därefter. Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt.

Förvara kattmaten torrt och svalt. 

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.