Gå till huvudinnehållet

Kattmat Pro Plan Cat Delicate Lamm, 10 kg

Kattmat Delicate Lamm från Pro Plan är ett torrfoder rikt på lamm perfekt för vuxna katter med känslig mage eller för den kräsna katten. Det välsmakande helfodret kombinerar alla essentiella näringsämnen och innehåller även Optirenal som främjar friska njurar. Mer

Art.nr : 1243781

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Kattmat Pro Plan Delicate Lamm 
Kattmat Pro Plan Delicate Lamm är ett komplett helfoder rikt på lamm med ett specialrecept anpassat för vuxna katter med känslig mage och katter som är kräsna. De krispiga foderkulorna med hög smältbarhet och rätt balans av näring kombinerar alla essentiella näringsämnen inklusive vitaminer och mineraler. Detta välsmakande torrfoder tillfredsställer även den kräsnaste katten och hjälper till att förebygga matintolerans tack vare ett begränsat antal proteinkällor.

Pro Plan Delicate Lamm innehåller även Optirenal som är en unik formel som främjar friska njurar hos din katt. Optirenal är en vetenskapligt utformad kombination av ingredienser som inkluderar aminosyror, essentiella fettsyror och antioxidanter.

Måltiderna från Purina Pro Plan innehåller specifika kombinationer av ingredienser som är vetenskapligt utformade för att göra skillnad för katters långsiktiga hälsa.

Sammansättning
Lamm (17 %), dehydrerat kycklingprotein, ris, majsglutenmjöl, ärtproteinkoncentrat, animaliskt fett, majs, majsstärkelse, torkat ägg, torkad cikoriarot mineraler, fiskolja, hydrolysat, jäst

Tillsatser 
Näringstillsatser:
IE/kg: 
Vit. A: 32 600
D3-vitamin: 1 060
Vit. E: 670
mg/kg: 
Vit. C: 140 
Järnsulfat monohydrat: 220
Kalciumjodat vattenfri: 2,9
Kopparsulfat pentahydrat: 45
Mangansulfat monohydrat: 100
Zinksulfat monohydrat: 380
Natriumselenit: 0,26

Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar
Protein: 40%
Fettinnehåll: 18% 
Råaska: 7%
Växttråd: 1%

Utfodring

Utfodringsmängden som behövs för att bevara en idealisk kroppsvikt varierar beroende på ålder, aktivitetsnivå och miljö. Håll ett öga på din katts vikt och justera fodermängden därefter. Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt.

Förvara kattmaten torrt och svalt.