Förstoring av bild

Kattmat Pro Plan Adult Light Kalkon & Ris, 3 kg

Art nr: 1198319
Pro Plan
0 (0)

Adult Light är ett smakfullt och effektivt foder från Pro Plan, särskilt utformat för att passa katter som är i behov av viktminskning.

299 :-
(239,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-03-20 07:10

Hud och päls
Fodret är berikat med Vitamin A, linolsyra och zink för hudens återfuktning och spänst. Viktiga marinaoljor för en tjock och glänsande päls. 

Matsmältningssystemet 
Innehåller en hög proteinnivå och hälsosamma vetefibrer för att moderera uppbyggnaden av fett och främja en slank kroppskondition. 

Urinvägssystemet
Förstärkt med Optirenal-blandningen. Urinvägssystemets funktion och hälsa upprätthålls av viktiga mineraler och kontrollerat pH-värde. 

Det naturliga skyddssystemet 
En hög proteinnivå och starka antioxidanter för att hjälpa produktionen av antikroppar och för att skydda cellerna. 

Låt din katt ha fri tillgång till fodret hela dagen. Den rekommenderade dagliga fodermängden som behövs för att upprätthålla en ideal kroppskondition varierar beroende på ålder, aktivitet och miljö. Håll kontroll på din katts vikt och justera fodermängderna därefter. Viktminskningen bör utföras gradvis. Utvärdera din katts vikt och kroppskondition efter ett antal veckor. 

Ingredienser 
Kalkon (16 %), majsglutenmjöl, ris, sojamjöl, veteglutenmjöl, majs, torkat fjäderfäprotein, vete, betmassa, fiskolja, animaliskt fett, hydrolysat, jäst, torkade ägg samt mineraler.

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp