Förstoring av bild

Kattmat PRO PLAN Adult House Cat Kyckling, 400 g

Art nr: 1198320
Pro Plan
0 (0)

Adult House Cat är ett näringsrikt och smaskigt kattfoder från Pro Plan, särskilt utformat för att passa den mindre aktiva innekatten. 

59 :-
(47,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-10-20 14:31

Egenskaper för Kattmat Pro Plan Adult House Cat Kyckling
Pro Plan Adult House Cat kombinerar alla viktiga näringsämnen, såsom vitaminerna A, C och E, Omega 3 och 6 fettsyror och naturlig prebiotika, i ett högkvalitativt foder för vuxna katter som lever inomhus. Fodret har hög smaklighet och är rikt på kyckling. 

Fodret innehåller en hög proteinnivå som främjar hälsosamma leder, god rörlighet och förser din katts muskler med näring samt hjälper den att hålla en hälsosam och smidig vikt. Fodret innehåller även Pro Plans Opti Renal som är en unik formula utformat med en kombination av viktiga amino- och fettsyror samt antioxidanter för att främja hälsosamma njurar och ett kontrollerat pH-värde i kattens urinsystem. Tack vare speciellt utvalda kostfibrer begränsas uppkomsten av hårbollar. Fibrerna fångar upp håret och flyttar det från magen till tarmen så att det passerar utan problem. 

Högkvalitativa ingredienser och naturlig prebiotika hjälper matsmältningsprocessen ytterligare och minskar därmed också lukt från kattlådan. För en silkeslen och blank päls innehåller fodret Omega 3 och 6 samt andra viktiga näringsämnen så som vitamin E, zink och koppar. De knapriga foderkulorna är speciellt utformade för att hjälpa till att skydda tänderna från plack och tandsten. 

Ingredienser
Kyckling (20 %), majsglutenmjöl, torkat fjäderfäprotein, ris, majs, torkad betmassa, animaliskt fett, torkat cikoriarot* (2 %), torkade ägg, mineraler, ärtproteinkoncentrat, veteglutenmjöl, fiskoljar, hydrolysat samt jäst. 

*Naturliga prebiotika.

Allt för det jordnära livet
Fri frakt och retur i butik
Öppet köp i 30 dagar
 
Kundklubbsvecka!

Dubbla bonuspoäng för dig som är klubbmedlem! Gäller på allt utom värmepellets under hela veckan.

Inte hunnit bli medlem än? Läs mer på vår klubbsida!