Förstoring av bild

Kattmat PRO PLAN Adult After Care Lax & Tonfisk, 400 g

Art nr: 1198324
Pro Plan
0 (0)

After Care från Pro Plan är ett foder speciellt anpassat till det reducerade energibehovet hos unga kasterarade/steriliserade katter.

59 :-
(47,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-02-18 17:16

Egenskaper för Kattmat Pro Plan Adult After Care
Pro Plan After Care är speciellt anpassat för att reducera energibehovet hos kastrerade eller steriliserade unga vuxna katter. Med sitt höga innehåll av lax och tonfisk är PRO PLAN After Care ett mycket välsmakande kattfoder som är utvecklat för att förhindra viktökning och för att upprätthålla sunda urinvägar. 

Sammansättningen av de två fiskproteinkällorna kan bevisligen reducera det frivilliga dagliga kaloriintaget med upp till 10 %*. Fodrets form hjälper till att skydda tänderna mot uppbyggning av plack och tandsten. 

Hud och päls
Med vitamin A, linolsyra och zink för hudens återfuktning och spänst. Innehåller viktiga marina oljor för en tjock och glänsande päls. 

Matsmältningssystemet
Fodret är berikat med höga nivåer av protein, fiber och reducerade nivåer av kolhydrater för att moderera glukosbelastningen efter måltid och begränsa fettlagring i cellerna. 

Urinvägssystemet
En kontrollerad pH-formel för att upprätthålla urinvägssystemets hälsa och reducera risken för formation av struvitter. Kastrerade eller steriliserade katter har en ökad risk för att utveckla denna typ av stenar. 

Immunförsvaret
En hög proteinnivå och starka antioxidanter för att hjälpa produktionen av antikroppar och för att skydda cellerna. 

Låt din katt ha fri tillgång till Pro Plan hela dagen. Den fodermängd som behövs för att upprätthålla en ideal kroppskondition varierar beroende på ålder, aktivitet och miljö. Håll kontroll på din katts vikt och justera fodermängderna därefter. Rent, friskt vatten ska alltid vara tillgängligt.  

Ingredienser 
Lax (20 %), majsglutenmjöl, ris, torkat fjäderfäprotein, majs, torkat tonfiskprotein, vetefibrer, ärtproteinkoncentrat, veteglutenmjöl, torkade ägg, mineraler, animaliskt fett, hydrolysat samt jäst.

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp