Gå till huvudinnehållet

Kattmat Pro Plan Adult After Care Lax & Tonfisk, 3 kg

Pro Plan After Care är speciellt anpassat till det reducerade energibehovet hos unga kasterarade och steriliserade katter. Mer

Art.nr : 1198325

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Kattmat Pro Plan Adult After Care
Pro Plan After Care är speciellt anpassat för att reducera energibehovet hos kastrerade eller steriliserade unga vuxna katter. Med sitt höga innehåll av lax och tonfisk är Pro Plan After Care ett mycket välsmakande foder som är utvecklat för att förhindra viktökning och för att upprätthålla sunda urinvägar. 

Sammansättningen av de två fiskproteinkällorna kan bevisligen reducera det frivilliga dagliga kaloriintaget med upp till 10 %*. Fodrets form hjälper till att skydda tänderna mot uppbyggning av plack och tandsten. 

Optimerad näring för kastrerade eller steriliserade katter 
- Ett mycket välsmakande recept utvecklat med två fiskproteinkällor, som bevisligen reducerar det frivilliga dagliga kaloriintaget med upp till 10 %*, vilket främjar en slank kroppsmassa. 
- Ett foder med högt innehåll av protein (41 %) och oupplösliga fiber ((5,5 %) för att reducera innehållet av lättsmält kolhydrat och för att hjälpa till att moderera upptaget av glukos. Det kan vara till fördel för överviktiga katter som kan vara utsatta för problem med glukosreguleringen och kan hjälpa till att minska risken för överskottsfett i kroppen. 
- Ett recept med kontrollerat pH värde (mellan pH 6,3 och 6,6) med hjälp av väl avvägda mineraler som hjälper till att minimera den nödvändiga avsöndringen av bikarbonatjoner, och upprätthåller urinvägshälsan hos kastrerade eller steriliserade katter som har en ökad risk för att få FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease).
- Hjälper till att skydda tänderna mot uppbyggnad av plack och tandsten. 
- Med Optirenal, en speciell blandning av näringsämnen som hjälper till att skydda kattens njurfunktion och bromsar föråldringsprocessen. 

Ingredienser 
Lax (20 %), majsglutenmjöl, ris (14 %), torkat fjäderfäprotein, majs, fiskprotein koncentrat, torkat tonfiskmjöl (4 %), havre fibrer (3,5 %), cellulosa (3,5 %), glutenvete, hela torkade ägg, hydrolysat, jäst, animalsikt fett (koncerverat med blandade tokoferoler), kaliumklorid, kolinklorid, L-lysin, DL-metionin, natriumklorid samt mineraler. 

Vitamin A: 26000 IE/kg 
Vitamin D3: 2000 IE/kg 
Vitamin E (α tokoferol): 660 mg/kg 
Vitamin C (askorbinsyra): 85 mg/kg

  • Helfoder
  • För kasterarade/steriliserade katter
  • Reducerat energibehov