Gå till huvudinnehållet

Kattmat Mush Vaisto Gul Frystorkat, 250 g

Kattmat Mush Vaisto Gul Freeze-Dried är ett frystorkat helfoder med kyckling och nöt som passar både kattungar och vuxna katter.

Egenskaper

Mush kattmat Vaisto Gul Freeze-Dried med kyckling och nöt är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som Mush vanliga frysta råfoder. Vaisto Gul Freeze-Dried är en frystorkad version av Vaisto Gul och tack vare att fodret är frystorkat har det låg vikt och tar liten plats vilket gör att det är perfekt att ta med sig på till exempel resor, vandringar, tävlingar och utställningar där det inte finns tillgång till frys. Tillverkningsmetoden ser till att den goda smaken och näringsämnen bevaras.

Mush Vaisto Gul Freeze-Dried kan ges till både vuxna katter och kattungar eftersom fodret innehåller till exempel D-vitamin, koppar och jod som är viktiga näringsämnen för kattungar. Kattmaten är dessutom enkel att använda. Bara tillsätt ljummet vatten och låt fodret dra i sig minst fem minuter – klart! 100 gram frystorkat motsvarar 300 gram råfoder.

Ingredienser
Kyckling 63 % (hjärta, kött, ben, brosk) nöt 36 % (lunga, hjärta, kött, lever, blod, brosk) kallpressad solrosolja, havsalger

Mush

• Du ger hunden alla näringsämnen i naturlig form • Enzymer och bra bakterier bevaras när råvarorna inte tillagas • Mush BARF är 100 % naturlig. Inga tillsatsämnen och konserveringsämnen