Förstoring av bild

Kattmat MUSH Vaisto Cat Kyckling-Gris, 0,8 kg

Art nr: 1242699
Mush
0 (0)

Färskfryst kattmat i form av smidiga portionsbitar. Mush Vaisto Cat är kattmaten som passar perfekt för katter med en förkärlek för kyckling och gris. Ingredienserna i denna färskfrysta kattmat från Mush är 100 % naturliga och helt utan tillsats- eller konserveringsmedel.

65 :-
(52 :- exkl. moms)
Jfr pris 81,25 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-25 18:01

Varför ska jag välja råfoder till min katt? 
När du vill ge din katt naturlig mat som innehåller det din katt behöver för att växa, utvecklas och leva ett friskt liv fullt av energi och glädje är råfoder det rätta valet. Med Mush Vaisto Cat är det enklare än någonsin att ge råfoder - bara att tina och servera!

Katten är ett rovdjur som är anpassad för att äta en kost som består av bytesdjur - små energitäta måltider rika på protein och fett. Det utgick Mush från när de skapade sin nya helfoderserie för katter -Mush Vaisto Cat. Maten baseras därför på köt, som innehåller viktiga aminosyror, mineraler och vattenlösliga vitaminer; ben som är den huvudsakliga kalciumkällan och inälvor som är rika på A-vitamin, koppar och folsyra.

Egenskaper för Vaisto Cat Kyckling-gris
Mush Vaisto Cat Kyckling-gris är ett helfoder för vuxna, friska katter. Kattmaten innehåller högre halter Omega 3-fettsyror, E-vitamin och B-vitaminer och kan därför passa extra bra till katten som behöver komma i bättre hud- och pälskondition till exempel under fällningsperioder då pälsen lätt blir tråkig.

Ingredienser
Kyckling 52 % (muskelmage, hjärta, kött, lever) gris 46 % (hjärta, kött, ben, njure, lunga, brosk), kallpressad solrosolja, havsalger.

Instruktioner 
Tina upp kattmaten i rumstemperatur och servera. Produkten får inte tinas upp i mikro. Inte heller tillredas.

Förvaring 
Förvara kattmaten åtskilt från livsmedel. Förvaras under -18°C.

Analytiska beståndsdelar 
Energi: 580 kJ / 139 kcal 
Råprotein: 15.80 g 
Råfett: 8.40g 
Kalsium: 0.60g 
Fosfor: 0.40g 
Vatten: 72.10g 
Råaska: 2.50 g 
Kostfiber växttråd: 2.00 g

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.