Gå till huvudinnehållet

Kattmat Mush Vaisto Cat Gul Kyckling-Nöt, 7,5 kg

Mush Vaisto Cat är färskfryst kattmat i form av smidiga portionsbitar som passar utmärkt för både kattungar och vuxna katter med en förkärlek för kyckling och nöt. Ingredienserna är 100 % naturliga och helt utan tillsats- eller konserveringsmedel.

Egenskaper

Varför ska jag välja råfoder till min katt?
När du vill ge din katt naturlig mat som innehåller det din katt behöver för att växa, utvecklas och leva ett friskt liv fullt av energi och glädje är råfoder det rätta valet. Med Mush Vaisto Cat är det enklare än någonsin att ge råfoder - bara att tina och servera!

Katten är ett rovdjur som är anpassad för att äta en kost som består av bytesdjur - små energitäta måltider rika på protein och fett. Det utgick Mush från när de skapade sin nya helfoderserie för katter -Mush Vaisto Cat. Maten baseras därför på köt, som innehåller viktiga aminosyror, mineraler och vattenlösliga vitaminer; ben som är den huvudsakliga kalciumkällan och inälvor som är rika på A-vitamin, koppar och folsyra.

Egenskaper för Vaisto Cat Kyckling-Nöt
Vaisto Cat Kyckling-nöt innehåller högre halter av vissa näringsämnen som till exempel D-vitamin, koppar och jod. Det innebär att fodret även passar till kattungar som självklart också bör få möjligheten att äta bra kattmat från start.

Ingredienser
Kyckling 63 % (hjärta, kött, ben, brosk) nöt 36 % (lunga, hjärta, kött, lever, blod, brosk) kallpressad solrosolja, havsalger.

Instruktioner
Tina upp kattmaten i rumstemperatur och servera. Produkten får inte tinas upp i mikro. Inte heller tillredas.

Förvaring
Förvara kattmaten åtskilt från livsmedel. Förvaras under -18°C.

Analytiska beståndsdelar
Energi: 663,5 kJ / 158 kcal
Råprotein: 15.90 g
Råfett: 10.30 g
Kalcium: 0.40 g
Fosfor: 0.30 g
Vatten: 69.70 g
Råaska: 2.50 g

Mush

• Du ger hunden alla näringsämnen i naturlig form • Enzymer och bra bakterier bevaras när råvarorna inte tillagas • Mush BARF är 100 % naturlig. Inga tillsatsämnen och konserveringsämnen