Gå till huvudinnehållet

Kattmat Labb Vuxen Kyckling, 3 kg

Välsmakande norsktillverkat torrfoder med kyckling för vuxna katter, kan ges till kastrerade och steriliserade katter.

Produktdetaljer

Labb Katt är ett välkänt varumärke bland norska kattägare. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

En stor andel av proteinet i torrfoder Labb Vuxen med kyckling kommer från animaliska råvaror och proteinnivån och innehållet av essentiella aminosyror är anpassat för vuxna katter.

Kattmaten innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din katt de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar leder, päls, hud och det allmänna välbefinnandet.

Labb Vuxen med kyckling har ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E och innehåller även naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax samt lättillgängligt kalcium från äggskal.

Hydrolyserat och vattenlösligt protein från kyckling med hög smältbarhet kan minska risken för allergier och fruktooligosackarider som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter bidrar till en god matsmältning.

Kattmaten kan ges till kastrerade och steriliserade katter.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, stärkelse från ärtor, ris, animaliskt fett från kyckling, vete, majsgluten, torkat marint protein från hel fisk, lignincellulosa, torkad betmassa från sockerbeta, fiskolja, fruktooligosackarider, äggskal, natriumklorid, L-taurin, torkad hoppkräfta (Calanus finmarchicus) – källa för glukosamin, kaliumkarbonat.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet. Labb finns både som torrfoder och våtfoder för både hund och katt.