Gå till huvudinnehållet

Kattmat Labb Steriliserad, 3 kg

Norskproducerat torrfoder med ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för vuxna kastrerade och steriliserade katter.

Egenskaper

Labb Katt är ett välkänt varumärke bland norska kattägare. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Torrfoder Labb Steriliserad har ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för vuxna steriliserade och kastrerade katter. Kattmaten har ett moderat innehåll av protein med hög smältbarhet och biologiskt värde vilket kan minska risken för njur- och urinvägsproblem orsakat av överskott av kväve och hög pH i urinen. En stor andel av det animaliska proteinet är hydrolyserat.

Fettinnehållet i Labb Steriliserad är lågt men består av välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din katt livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar kattens leder, päls, hud och allmänna välbefinnande.

Kattmaten innehåller även fruktooligosackarider vilket är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter som bidrar till en god matsmältning. Dessutom innehåller det naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från kyckling och lax samt lättillgängligt kalcium från äggskal.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, vete, majsgluten, ris, ärtstärkelse, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, majs, torkat marint protein från fisk, animaliskt fett från kyckling, sockerbetsfiber, fiskolja, lignincellulosa, fruktooligosackarider från vegetabiliska fibrer, äggskal, kaliumkarbonat, natriumklorid, glukosamin från torkad hoppkräfta (Calanus finmarchicus).

Labb

Labb är ett av Norges mest populära varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet.