Gå till huvudinnehållet

Kattmat Labb Steriliserad, 10 kg

Norskproducerad kattmat med ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för vuxna kastrerade och steriliserade katter. Mer

Art.nr : 1244997

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Labb Katt är ett välkänt varumärke bland norska kattägare. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Kattmat Labb Steriliserad har ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för vuxna steriliserade och kastrerade katter. Torrfodret har ett moderat innehåll av protein med hög smältbarhet och biologiskt värde vilket kan minska risken för njur- och urinvägsproblem orsakat av överskott av kväve och hög pH i urinen. En stor andel av det animaliska proteinet är hydrolyserat.

Fettinnehållet i Labb Steriliserad är lågt men består av välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din katt livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar kattens leder, hud, päls och generella hälsa.

Kattmaten innehåller även fruktooligosackarider vilket är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter som bidrar till en god matsmältning. Dessutom innehåller det naturligt glukosamin från hoppkräfta, lättillgängligt kalcium från äggskal samt kondroitin från kyckling och lax.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, vete, majsgluten, ris, ärtstärkelse, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, majs, torkat marint protein från fisk, animaliskt fett från kyckling, sockerbetsfiber, fiskolja, lignincellulosa, fruktooligosackarider från vegetabiliska fibrer, äggskal, kaliumkarbonat, natriumklorid, glukosamin från torkad hoppkräfta (Calanus finmarchicus).

Detaljer

Passar till livsfas

Labb

Äntligen! Som enda butikskedja i Sverige lanserar vi nu Labb hundmat och kattmat hos Granngården!