Gå till huvudinnehållet

Kattmat Iams Mature & Senior, 10 kg

Iams Mature & Senior är ett torrfoder speciellt anpassat för katter från 7 år och uppåt. Kattmaten har utformats för att göra det mer lättuggat för äldre tänder, och har en optimal mängd kalorier för att hjälpa katten att bibehålla sina vackra linjer. Mer

Art.nr : 1099159

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Kattmat Iams Mature & Senior
Äldre katter har särskilda behov och det är därför viktigt att välja en sund och korrekt kost. Kanske har du märkt att din katt sover mer, klättrar och hoppar mindre. För det mesta är äldre katter mindre aktiva, vilket betyder att de förlorar styrka och muskelmassa.

Iams Mature & Senior är ett torrfoder som innehåller en optimal mängd animaliska proteiner för att hjälpa katten att bibehålla muskelmassan, samt en måttlig mängd fett för att minska risken för viktökning.

Iams Mature & Senior är kattmaten som kombinerar viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler för att med varje måltid på bästa sätt stödja kattens immunsystem.

Fodret innehåller också glukosamin för att främja den äldre kattens ledhälsa.

Ingredienser
Torkad kyckling och kalkon (39 %, en naturlig källa till taurin), majs, vete, animaliskt fett, sockerbetsfibrer (1,6 %), heläggspulver, hydrolyserat animaliskt protein, fruktooligosackarider (0,69 %), torkad öljäst, kaliumklorid, fiskolja, kalciumkarbonat, natriumklorid samt glukosamin.

Analys
Protein: 32.0 %
Fett: 14.0 %
Mineraler: 6.0 %
Växttråd (fibrer): 2.0 %
Vatten: 8.0 %
Magnesium: 0.10 %
Kalcium: 1.15 %
Fosfor: 0.9 %
Vitamin A (IE/kg): 12.000
Vitamin D (IE/kg): 900
Vitamin E (mg/kg): 250
L-karnitin (mg/kg): 40

  • Anpassat för äldre katter
  • Optimal mängd animaliska proteiner
  • Viktkontroll

Detaljer

Passar till livsfas