Gå till huvudinnehållet

Kattmat Appetitt Weight Control, 2,5 kg

Välsmakande torrfoder med ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för katter med övervikt eller som har lätt för att lägga på sig.

Egenskaper

Norsktillverkade Appetitt Cat är ett högkvalitativt och välsmakande kattfoder med hög smältbarhet som är utvecklat för att täcka din katts alla näringsbehov.

Appetitt Weight Control har ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat till katter som har lätt för att bli överviktiga. Fetthalten är låg, men har en hög halt av dom essentiella omega-3 fettsyrorna EPA och DHA i form av fosfolipider från antarktisk krill. Ett idealiskt förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror och ett högt innehåll av vitamin E, hjälper leder, hud, päls och generell hälsa åt katten.

Det välsmakande torrfodret innehåller inget spannmål med undantag av ris. Detta tillsammans med ett högt innehåll av hydrolyserat protein från kyckling och lax kan reducera risken för foderallergier och foderintolerans. Appetitt Weight Control innehåller karnitin för energi- och fettomsättningen och kan reducera risk för övervikt samt frukto-oligosackarider från betfiber som bidrar till kattens mag- tarmhälsa.

Kattmaten innehåller även beta-glukaner från jäst som främjar den generella hälsa. Högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E och naturligt glukosamin från hoppkräftor (Calanus finmarchicus), och kondroitin från lax och kyckling hjälper leder- och benhälsa.

Appetitt Weight Control kan även ges till kastrerade och steriliserade katter.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, ris, stärkelse från ärtor, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, stärkelse från potatis, lignincellulosa, torkat krill (Euphausia superba), torkad betmassa från sockerbeta, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från hel fisk, animaliskt fett från kyckling, fiskolja, kalciumkarbonat, psylliumskal, fructo-oligosackarider från sockerbeta, kaliumkarbonat, torkade hoppkräftor (Calanus finmarchicus), källa till glukosamin, betaglucaner från jäst

Appetitt -Norsk premiumkvalitetsfoder till hund och katt

Appetitt är marknadsledande på hundfoder i Norge och hyllas för sitt välutvecklade sortiment av premiumfoder för hundar och katter. All fodertillverkning sker i Norge under noggrann kontroll.

Detaljer

Passar till livsfas