Gå till huvudinnehållet

Kattmat Appetitt Sterilised, 2,5 kg

Appetitt Sterilised är ett välsmakande torrfoder anpassat för steriliserade och kastrerade katter. Kattmaten minskar risken för njur- och urinvägsstörningar samt urinsten och innehåller antarktisk krill som är en effektiv källa till livsviktiga omega 3-fettsyror.

Egenskaper

Norsktillverkade Appetitt Cat är ett högkvalitativt, välsmakande kattfoder som är utvecklat för att täcka din katts alla näringsbehov och sorten Appetitt Sterilised har ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för kastrerade eller steriliserade katter.

Det måttliga innehållet av protein med hög proteinkvalitet och hög smältbarhet minskar risken för njur- och urinvägssjukdomar orsakade av överskott av kväve och ett förhöjt pH-värde i urinen. Kattmaten har även ett lågt och anpassat innehåll av mineraler som minskar risken för urinsten.

Kattfoder Appetitt Sterilised innehåller antarktisk krill som tillför din katt de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör att det är lättare för kroppen att ta upp dem. Fruktooligosackarider från sockerbetsfiber bidrar till en god mag- och tarmhälsa och betaglukaner från jäst stärker immunförsvaret och främjar kattens generella hälsa. Detta tillsammans med naturlig kondroitin och glukosamin från kycklingbrosk och hoppkräftor samt en ideal balans av omega-3 och omega-6-fettsyror och en hög halt av vitamin E främjar din katts allmänna välbefinnande, ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. Kattmaten innehåller även karnitin som kan hjälpa till att förebygga övervikt genom att öka fettförbränningen.

Appetitt Sterilised innehåller inget spannmål, med undantag av ris, och har en hög halt av hydrolyserade råvaror vilket innebär att kattmaten har ett lågt innehåll av råvaror som kan leda till foderintolerans och allergier. 

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, ris, stärkelse från ärtor, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, animaliskt fett från kyckling, potatisstärkelse, torkad krill (Euphausia superba), hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein av hel fisk, lignincellulosa, torkad sockerbetsmassa, fiskolja, fruktooligosaccharider från sockerbetor, L-Karnitin, natriumklorid, natriumklorid, L-taurin, torkade hoppkräftor (Calanus finmarchicus) och källa till glukosamin, DL -methionin kaliumkarbonat, betaglukaner från jäst 

Appetitt -Norsk premiumkvalitetsfoder till hund och katt

Appetitt är marknadsledande på hundfoder i Norge och hyllas för sitt välutvecklade sortiment av premiumfoder för hundar och katter. All fodertillverkning sker i Norge under noggrann kontroll.

Detaljer

Passar till livsfas