Gå till huvudinnehållet

Kattmat Appetitt Katt Senior, 2,5 kg

Norsktillverkade Appetitt Senior är ett välsmakande torrfoder anpassat för äldre katter. Kattmaten har en måttlig proteinhalt som kan minska risken för proteinöverskott och innehåller krill som är en effektiv källa till omega 3-fettyror.

Egenskaper

Egenskaper för Kattmat Appetitt Senior

Appetitts högkvalitativa kattmat är ett välsmakande, norsktillverkat kattfoder med hög smältbarhet som är utvecklat för att täcka din katts alla näringsbehov och Appetitt Senior är särskilt anpassat för äldre katter. Torrfodret innehåller inget spannmål, med undantag av ris, och har därmed en låg halt av råvaror som kan leda till att foderintolerans och allergier utvecklas och fodrets måttliga proteinhalt kan minska risken för proteinöverskott och därmed påföljande matsmältningsstörningar och onödig påfrestning på njurar och urinvägar.

Kattmat Appetitt Senior innehåller karnitin som kan bidra till ökad fettförbrännig och minska risken för övervikt hos katter som har lätt för att lägga på sig. Fructo-oligosackarider (FOS) från sockerbetfiber och mannanoligosackarider från jäst bidrar till en god mag- och tarmhälsa och beta-glukaner från jäst främjar din katts generella hälsa och stärker immunförsvaret.

Den smakliga kattmaten har en hög halt av naturliga antioxidanter såsom vitamin E, naturlig glukosamin från hoppkräftor, kondroitin från lax och kyckling samt antarktisk krill som tillför katten de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem. Detta, tillsammans med en ideal balans av omega-3 och omega-6-fettsyror och en hög halt av vitamin E, ger en frisk hud och päls, ser till att hålla leder och skelett starka samt bidrar till kattens allmänna välbefinnande.

Appetitt Senior kan ges till kastrerade och steriliserade katter.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, ris, stärkelse från ärtor, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, animalisk fett från kyckling, potatisstärkelse, torkad krill (Euphausia superba), hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein av hel fisk, lignincellulosa, torkad sockerbetsmassa, fiskolja, fruktooligosaccharider från sockerbetor, avaktiverad jäst (Saccharomyces cerevisiae), L-carnitin, natriumklorid, L-taurin, torkade hoppkräftor (Calanus finmarchicus) och källa till glukosamin, kaliumkarbonat, betaglukaner från jäst


Appetitt -Norsk premiumkvalitetsfoder till hund och katt

Appetitt är marknadsledande på hundfoder i Norge och hyllas för sitt välutvecklade sortiment av premiumfoder för hundar och katter. All fodertillverkning sker i Norge under noggrann kontroll.

Detaljer

Passar till livsfas