Förstoring av bild

Kattmat Appetitt Adult Sterilised, 2,5 kg

Art nr: 1243471
Appetitt
5 (4)

Kattmat Adult Sterilised från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder med ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för steriliserade och kastrerade katter.

50%
104,50 209 :-
(83,60 exkl. moms)
Jfr pris 41.80 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-01-26 16:17

Egenskaper för Kattmat Appetitt Adult Sterilised
Appetitt Adult Sterilised har ett energi- och näringsinnehåll som är anpassat för katter som är steriliserade eller kastrerade. Ett moderat proteininnehåll med en hög smältbarhet och biologiskt värde minskar risken för njur- och urinvägsstörningar orsakade av överskott av kväve och hög pH i urinen. Adult Sterilised har även ett lågt och anpassat innehåll av mineraler som minskar risken för urinsten.  

Kattmaten innehåller karnitin och CLA som kan hjälpa till att förebygga övervikt genom att öka fettförbränningen. Fetthalten i Adult Sterilised är måttlig och består av både animaliska och marina fetter som tillför din katt livsviktiga Omega 3 fettsyror som EPA och DHA.

Naturlig kondroitin och glukosamin från kycklingbrosk och kräftdjur, en hög halt av vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. Frukto-oligosackarider (FOS) från betmassa stödjer kattens matsmältning och betaglukaner från jäst, MacroGard, främjar din katts generella hälsa. 

Torrfodret innehåller inget spannmål med undantag av ris vilket innebär att Adult Sterilised har ett lågt innehåll av råvaror med ämnen som kan orsaka foderintolerans.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, stärkelse från potatis,stärkelse från ärtor, ris, fiskmjöl, animaliskt fett från kyckling, hydrolyserat marint protein från lax, lignincellulosa, torkad betmassa från sockerbeta, fiskolja, hydrolyserat animaliskt protein från kycklinglever, öljäst, natriumkl orid, frukto-oligosackarider från sockerbeta, kaliumkarbonat, torkat kräftdjur (Calanus finmarcicus), källa till glukosamin, jästprodukt (MacroGard)

Analytiska beståndsdelar
Råprotein: 33 % 
Råfett: 13 % 
Växttråd: 3,5 % 
Råaska: 6,5 % 
Kalcium: 1,0 % 
Fosfor: 0,9 % 
Natrium: 0,45 %

Tillsatser per kg
Aminosyror
L-Taurin: 1000 mg
L-Karnitin: 500 mg
L-Methionin: 3000 g

Vitaminer
Vitamin A: 20 000 IE 
Vitamin D3: 1300 IE 
Vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat): 300 IE
CLA - Omega-6-essentiella omättade
fettsyror (som octadecadienoic acid): 4 g

Spårämnen

Koppar (Kopparsulfat pentahydrat): 22 mg 
Selen (Natriumselenit): 0,4 mg 
Zink (Zinkoxid): 230 mg 
Järn (Järnsulfat monohydrat): 200 mg 
Jod (Kalciumjodat anhydrat): 1,25 mg

Konserveringsmedel
Kaliumsorbat: 400 mg
Fosforsyra: 800 mg

Antioxidanter
Vitamin E (alfa-tokoferol): 200 mg

Förvara kattmaten torrt och svalt. 

Här hittar du produktbladet.

Andra tittade även på
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp