Gå till huvudinnehållet

Kattmat Appetitt Adult Kyckling, 2,5 kg

Norsktillverkat, välsmakande torrfoder för vuxna katter. Kattmaten har ett högt innehåll av protein från animaliska råvaror och innehåller antarktisk krill som är en effektiv källa till livsviktiga omega 3-fettsyror. 

Egenskaper

Norsktillverkade Appetitt Cat är ett högkvalitativt, välsmakande kattfoder med hög smältbarhet som är utvecklat för att täcka din katts alla näringsbehov. En stor andel av proteininnehållet i Appetitt Kyckling kommer från animaliska råvaror och både proteinnivån och innehållet av essentiella aminosyror är anpassat till vuxna katter.

Den smakliga kattmaten innehåller inga råvaror från spannmål, med undantag av ris, och har en hög halt av hydrolyserade råvaror vilket gör att fodret har ett lågt innehåll av råvaror som kan leda till foderintolerans och allergier.

Appetitt Adult Kyckling innehåller antarktisk krill som tillför katten essentiella omega-3-fettsyror som EPA och DHA som fosfolipider vilket gör att det är lättare för kroppen att ta upp dem. Fruktooligosackarider från sockerbetsfiber bidrar till en god mag- och tarmhälsa och betaglukaner från jäst stärker immunförsvaret och främjar din katts generella hälsa.

Kattmaten har ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E, naturligt glukosamin från kräftdjur och krill samt kondroitin från kyckling och lax som tillsammans med det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 främjar din katts allmänna välbefinnande, ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka.

Kattfoder Appetitt Kyckling kan ges till kastrerade och steriliserade katter.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, stärkelse från ärtor, ris, animalisk fett från kyckling potatisstärkelse, torkad krill (Euphausia superba), torkat marint protein av hel fisk, lignincellulosa, torkad sockerbetsmassa, fiskolja, fruktooligosaccharider, natriumklorid, L-taurin, torkade hoppkräftor (Calanus finmarchicus) och källa till glukosamin, kaliumkarbonat, betaglukaner från jäst

Appetitt

Appetitt är marknadsledande på hundfoder i Norge och hyllas för sitt välutvecklade sortiment av premiumfoder för hundar och katter. All fodertillverkning sker i Norge under noggrann kontroll.