Gå till huvudinnehållet

Kamerasystem Luda.Farm MachineCam Mobility

Med Luda.Farm MachineCam Mobility får du bättre översikt samtidigt som ditt arbete går snabbare och med optimerad precision. Kamerasystemet fästs på din maskin med starka magneter och kan enkelt flyttas runt mellan till exempel skördetröskan, såmaskinen och gödselspridaren.

Egenskaper

Luda.Farm MachineCam Mobility är ett kamerasystem med flera användningsområden och som du enkelt flyttar runt tack vare dess mobila funktionalitet. Genom att placera kameran på skördetröskan får du full koll vid flygande tömning och placerar du den på traktorn underlättar du påkoppling av redskap. MachineCam Mobility är även perfekt att användas till gödselspridaren, såmaskinen och balpressen.

Kamerasystemet innehåller en PowerBank som är ett batteri som gör det möjligt att använda systemet i upp till 20 timmar på en enda laddning. Både kamera och batteri fäster du lätt på din maskin med starka magneter och du behöver inte oroa dig över att kameran ska ramla av. Vill du flytta kameran görs detta i en enkel handvändning.

MachineCam Mobility levereras i en stryktålig väska som gör det lätt att bära med sig kamerasystemet mellan dina olika maskiner.

Här hittar du fler kamerasystem.