Gå till huvudinnehållet

Jordfräs Stihl MH 445.0

Stihls bensindrivna jordfräs MH 445 är perfekt för mindre trädgårdar och smala rabatter. Med delbar fräsenhet så att arbetsbredden kan varieras. Mer

Art.nr : 1266331

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Jordfräs Stihl MH 445 
Den bensindrivna jordfräsen MH 445 från Stihl med kompakta mått och en arbetsbredd på 45 cm är enkel att manövrera och passar perfekt för mindre trädgårdar och smala rabatter. För smala passager kan arbetsbredden minskas ner till 25 cm. Jordfräsens starka motor gör det enkelt att vända upp jorden och eftersom bromssporren bak kan justeras i höjdled är det lätt att följa en fåra.

Jordfräs MH 445 har ett inbyggt antivibrationssystem som tar upp en del av motorsvängningarna vilket gör jordfräsen bekvämare att arbeta med och enklare att styra. MH 445 är även bra balanserad och handtaget justeras centrals vilket gör arbetet ännu enklare.

För rengöring eller montering/demontering kan jordfräsen tippas på sina transporthjul så att hackknivarna blir lätta att komma åt.

Teknisk data
Effekt: 2,2 kW/3,0 hk
Arbetsbredd: 45 cm
Fräsenhet: ø 30 cm
Ljudeffekt-/ljudtrycksnivå: 93/80 dB(A)
Vibrationer: 5,5 m/s2
Vikt: 36 kg

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.