Gå till huvudinnehållet

Husfärg Nordica Eko Bas 5 9 l

Art.nr:1199329

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Blank utomhusfärg vars bindemedel är marknadens första akrylat med dubbeleffekt. Det här är träfasadfärgen är likt oljefärgens glans men akrylatens goda egenskaper vad gäller att blekna. Den är lätt att måla och den målade ytan är slät och smutsavisande och behåller sin kulör och glans i väder och vind. Nya och tidigare målade träytor, t.ex. ytterväggar, taklisters undersidor, vindskivor och fönsterkarmarnas utsidor.

Produktdetaljer

Täckmålning

Reservera i samma kärl hela den mängd färg som behövs för en enhetlig yta. På detta sätt undviks uppkomsten av kulörskillnader. Blanda om färgen väl och applicera i 1-2 skikt med pensel, målningsborste eller spruta.


Appliceringsförhållande

Ytan som målas ska vara torr. Träets fukthalt får vara högst 20 % av träets torrvikt. Under appliceringen och torktiden skall luftens, ytans och färgens temperatur vara över +5 °C och den relativa luftfuktigheten under 80%. Undvik att måla i direkt solsken. 

Teknos

Teknos är ett finskt varumärke som specialiserar sig på produktion av högkvalitativ färg och ytbehandlingslösningar för olika typer av ytor. Här finner du kvalitativ utomhusfärg till hus, stall och lada, träoljor till altanen mm. Varumärket grundades 1948 och har sedan dess varit en ledande leverantör inom branschen.