Förstoring av bild

Husfärg Nordica Eko Bas 1

Art nr: 1199322
Teknos
0 (0)

En blank utomhusfärg vars bindemedel är marknadens första akrylat med dubbeleffekt. Den här träfasadfärgen har oljefärgens glans men akrylatens goda egenskaper vad gäller att inte blekna.

599 :-
(479,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-04-24 17:47

Det är lätt att måla med husfärg Nordica Eko Bas 3 och den målade ytan är slät och smutsavisande samt behåller sin kulör och glans i väder och vind. Passar både till nya och tidigare målade träytor, till exempel ytterväggar, taklisters undersidor, vindskivor och fönsterkarmarnas utsidor.

Täckmålning 
Häll hela den mängd färg som behövs i samma kärl för en enhetlig yta. På detta sätt undviks uppkomsten av kulörskillnader. Blanda om färgen väl och applicera i 1-2 skikt med pensel, målningsborste eller spruta.

Bruksanvisning 
Ytan som målas ska vara torr. Träets fukthalt får vara högst 20 % av träets torrvikt. Under appliceringen och torktiden ska luftens, ytans och färgens temperatur vara över +5 °C och den relativa luftfuktigheten under 80 %. Undvik att måla i direkt solsken.

Säkerhetsdatabladet hittar du här. 

 

Andra tittade även på