Gå till huvudinnehållet

Hundtröja Trixie Be Nordic Hoodie Grå

En snygg hundtröja från Trixies Be Nordic serie, som hämtar inspiration från norden. Lämplig för hundar som kan frysa på svala dagar.

Egenskaper

Hundtröjan är tillverkad i ett material som liknar en vanlig hoodie och skyddar mot kyla och kallt väder. Tröjan fästs på framsidan av bröstet och under magen med kardborreband och är lätt att ta på och av. Huvan kan fästas på ryggen med en tryckknapp.

Tillverkad av polyester och kan tvättas i 30 grader.

Storlekar:

Längd rygg, Omkrets bröstkorg

24 cm, 34 cm

27 cm, 36 cm

30 cm, 40 cm

33 cm, 44 cm

36 cm, 48 cm

40 cm, 52 cm

45 cm, 60 cm

Vilken storlek ska jag välja? Precis som för oss människor är det viktigt att plagget sitter ordentligt och har rätt storlek. Fel storlek kan begränsa hundens naturliga rörelser, göra att det inte värmer tillräckligt och att det glider runt när hunden rör sig. För att säkerställa att du väljer rätt storlek till hunden är det viktigt att mäta hunden och detta gör du så här:

Längden på ryggen mäts från manken (där nacken slutar och ryggen börjar, ofta precis framför skuldrorna) till svansroten (där svansen börjar). Bröstkorgens omkrets mäts där den är som störst, ofta precis bakom frambenen. Du bör använda ett mjukt måttband för att få en bra och korrekt mätning. Om du inte har det kan du använda en bit rep, garn eller ett hundkoppel som du sedan mäter med en tumstock eller linjal.