Gå till huvudinnehållet

Hundtäcke Hurtta Monsoon, Blå

Hurtta Monsoon Coat är det perfekta hundtäcket för hundar i regnigt och blåsigt väder! Det bekväma hundtäcket med god passform och vattentäta, tejpade sömmar har en utsida av vattentätt laminattyg som andas och täcket går enkelt att justera i kragen, midjan och rygglängden.

Egenskaper

Egenskaper för Hundtäcke Hurtta Monsoon Coat 
Hundtäcke Hurtta Monsoon Coat med tejpade, vattentäta sömmar ser till att hålla din hund torr under regniga dagar. I kragkanten finns en regnkrage av vattentät trikå som hindrar vatten från att rinna längs hundens nacke inuti regnjackan och genom att dra åt den mjuka kragen upp vid hundens hals skyddas även bringan och halsen.

Monsoon Coat är tillverkat av ett elastiskt och ljudlöst tyg som är bekvämt att använda och det går snabbt och enkelt att klä på din hund. Tack vare magstyckets breda form hålls täcket på plats och det hålls på plats även vid vildare lekar utan att begränsa hundens rörelser. Magstycket skyddar även magen effektivt mot både smuts och sand och reflextryck baktill samt 3M-reflexer på ryggen ser till att ni syns bra i mörker.

Så här mäter du din hund!
- Rygglängden mäts från manken (inte kragen) till svansroten, se till att din hund står i normal position.
- Halsringningen mäts vid halsens bas eftersom det är den bredaste delen av halsen. Halsringningen på en overall kan vara större än omkretsen på hundens hals eftersom den enkelt kan justeras så att den passar för en mindre hals.
Bröstmåttet tas vid bröstets bredaste punkt bakom frambenen. För att säkerställa tillräcklig rörelsefrihet bör bröstpartiet på en overall vara bredare än din hunds bröst.