Gå till huvudinnehållet

Hundtäcke Hurtta Expedition Parka, Vinröd

Hurtta Expedition Parka är ett extra varmt hundtäcke för små och stora äventyr i kallt väder! Det bekväma vinröda vintertäcket är tillverkat i ett tåligt, vattentätt material som klarar till och med de vildaste lekarna.

Egenskaper

Egenskaper för Hundtäcke Hurtta Expedition Parka, Vinröd
Det sköna, varma hundtäcket Hurtta Expedition Parka är särskilt framtaget för korthåriga hundar och hundar utan underull, men kan användas av alla hundar i kalla väderförhållanden. Hundtäcket passar även mycket bra till exempelvis agilityhundar efter träning och till hundar som behöver extra värme på grund av sin ålder eller sitt hälsotillstånd.

Expedition Parka är designad så att din hunds rörelsefrihet inte ska begränsas och hundtäcket kan enkelt justeras vid halsöppningen, ryggens längd och vid kragens kant.

  • Vattentätt material och bekväm design
  • Med 3M-reflexer för ökad synlighet i mörker
  • Justerbar rygglängd, krage och bälte
  • Återförslutningsbar öppning för sele
  • Skyddar bröstet och de viktigaste muskelgrupperna

Så här mäter du din hund!
- Rygglängden mäts från manken (inte kragen) till svansroten, se till att din hund står i normal position.
- Halsringningen mäts vid halsens bas eftersom det är den bredaste delen av halsen. Halsringningen på en overall kan vara större än omkretsen på hundens hals eftersom den enkelt kan justeras så att den passar för en mindre hals.
- Bröstmåttet tas vid bröstets bredaste punkt bakom frambenen. För att säkerställa tillräcklig rörelsefrihet bör bröstpartiet på en overall vara bredare än din hunds bröst. 

65 cm - Rottweiler, Riesenschnauzer, Vit herdehund
70 cm - Bouvier des flandres, Berner sennenhund, Hovawart
80 cm - Grand danois, Irländsk varghund