Gå till huvudinnehållet

Hundtäcke Hurtta Expedition Parka, Blå

Det extra varma hundtäcket Hurtta Expedition Parka är det perfekta valet för små och stora äventyr i kallt väder. Det bekväma, värmande vintertäcket är tillverkat i ett tåligt, vattentätt material som klarar till och med de vildaste lekarna.

Egenskaper

Egenskaper för Hundtäcke Hurtta Expedition Parka, Blå
Det sköna, varma hundtäcket Hurtta Expedition Parka är speciellt framtaget för korthåriga hundar och hundar utan underull, men kan användas av alla hundar i kalla väderförhållanden. Hundtäcket passar även bra till exempelvis agilityhundar efter träning och till hundar som behöver extra värme på grund av sin ålder eller hälsa.

Hundtäcke Expedition Parka är designat så att din hunds rörelsefrihet inte ska begränsas och täcket går enkelt att justera vid halsöppningen, ryggens längd och vid kragens kant.

  • Vattentätt material och bekväm design
  • 3M-reflexer ökar synligheten i mörkret
  • Justerbar rygglängd, krage och bälte
  • Återförslutbar öppning för sele
  • Skyddar bröstet och de viktigaste muskelgrupperna

Så här mäter du din hund:
- Rygglängden mäts från manken (inte kragen) till svansroten, se till att din hund står i normal position.
- Halsringningen mäts vid halsens bas eftersom det är den bredaste delen av halsen. Halsringningen på en overall kan vara större än omkretsen på hundens hals eftersom den enkelt kan justeras så att den passar för en mindre hals.
- Bröstmåttet tas vid bröstets bredaste punkt bakom frambenen. För att säkerställa tillräcklig rörelsefrihet bör bröstpartiet på en overall vara bredare än din hunds bröst.