Gå till huvudinnehållet

Hundsele Non-stop dogwear Line Lila

Art.nr:1245772

Line Harness är en av de bästa selarna för mångsidiga aktiviteter och passar för allt från promenader till spårning och jakt.

Produktdetaljer

Line Harness är ett perfekt val för promenader, spårning, jakt och vardagliga aktiviteter med din hund. Den mångsidiga selen har flera fästpunkter för koppel och förutom bakfästet finns det en slinga för att fästa en spårlina på bröstet. Detta gör det möjligt för hunden att ströva runt och lukta utan att ha snöret på benen. Från storlek 3 och uppåt finns också en tredje fästögla framför bröstet för mild anti-pull-kontroll. Den bekväma selen är ergonomiskt utformad för att ge hundens axlar obegränsad rörelse och den är justerbar runt bröstet. När den första justeringen har gjorts säkras den med två spännen, vilket gör det enkelt att ta av och på. Ränder med 3M reflekterande material gör hunden synlig från alla håll när det är mörkt. Det inre fodret är konstruerat så att alla material överlappar varandra utan några hårda kanter. Varje söm har sin släta sida mot hundens kropp, allt för att se till att selen inte skaver hunden.

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har ett mycket tydligt syfte "Frigör din hunds potential." de lever som de lär och strävar alltid efter att tillverka den alla bästa hundutrustningen. Varumärket grundades 2009 och arbetar med stor erfarenhet, kunskap, passion och djuröga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv. Det ger produkter av högsta kvalitet och funktionalitet.