Gå till huvudinnehållet

Hundsele Hurtta Y-sele Razzle-Dazzle, Grön

Y-selen är en sele skapad med snabbt växande valpar i åtanke. Den har en fin och tät passform som kan justeras i takt med att din valp växer.

Egenskaper

Egenskaper för Y-sele Razzle Dazzle Grön

Den gröna Razzle Dazzle Y-selen från Hurtta är en sele som går att anpassar väl i takt med att din valp växer. Den har en hög justerbarhet och bröstet, halsen och framremmarna på selen är expanderbara. Selen är även snabb och enkel att ta av och på, exakt vad man behöver till den snabbt växande valpen. Selen har kuddfyllning av återvunnet material som gör den mjuk och skön att ha på sig. Det finns även ett integrerat handtag på selen för att få bättre kontroll på din hund vid osäker terräng. Y-selen har två främre snäpplås som gör att du kan sätta på selen utan att behöva lyfta hundens ben. Den har en hållbar D-ring i metall att fästa kopplet i och ljusreflektorer som ger bra synlighet och ökad säkerhet i mörker.

Razzle Dazzle Y-sele finns i 5 justerbara storlekar.

När du ska välja en lämplig storlek på selen för din valp, mät då hundens bröstomkrets och planera för 1–2 tillväxtstorlekar för små raser och 2–3 storlekar för stora raser.