Gå till huvudinnehållet

Hundsele Hunter London Comfort L, Orange

Hundsele Hunter London Comfort L, Orange

Egenskaper

Hundsele London Comfort i Hunters London-serie är en lättanvänd sele i en härlig orange färg med fleecefoder som gör den extra bekväm för din hund att bära. Selen är tillverkad i polyester med samma mjuka och flexibla egenskaper som du känner igen från Hunters övriga nylonprodukter. Materialet är både slitstarkt och lätt samtidigt som det inte tappar sin form. Dessutom torkar det snabbt och är lätt att rengöra.

För bästa passform för just din hund går selen att justera på två ställen och hundselen är även utrustad med ett säkerhetsspänne med ett robust plastlås som snabbt kan låsas och lika snabbt låsas upp igen.

Storlek: L

Färg: Orange

Storleksguide: Mät omkretsen av din hunds buk med ett måttband precis bakom frambenen på bröstets bredaste punkt. Måttbandet ska sitta hårt men inte begränsa din hund. Lämna ungefär ett fingers bredd mellan måttbandet och din hund. Använd detta mått tillsammans med omkretsen av halsen för att hitta rätt storlek på selen.

Storlek / Halsomfång / Magomfång / Bredd band

XS-S / 28 cm / 39-47 cm / 1,5 cm

S-M/1 / 40 cm / 48-56 cm / 2,5 cm

S-M/2 / 49 cm / 52-62 cm / 2,5 cm

M / 55 cm / 57-70 cm / 2,5 cm

M-L / 63 cm / 63-82 cm / 2,5 cm

L/1 / 64 cm / 68-91 cm / 2,5 cm

L/2 / 71 cm / 73-100 cm / 2,5 cm

Hunter

Vi är glada att ha ett stort sortiment av olika produkter från Hunter. Hunters filosofi är att de strävar efter att sätta den högsta kvalitetsstandarden för djurtillbehör.