Gå till huvudinnehållet

Hundoverall Breeder's Skare Hane, S

Varm och skön hundoverall från Breeder's för hanhundar. Overallen skyddar din hund mot snö, kyla och is. Här i storlek S.

Egenskaper

Breeder’s hundoverall med tight passform skyddar din hund mot snö, is och kyla. Perfekt till långhåriga hundar för att undvika snö och is i pälsen, som extra skydd vid jakt, på hundar med tunn päls som lätt river sig, som skydd för bröst eller pung i kylan samt för synlighet på jakt eller annat släpp. Släpp i skogsterräng rekommenderas dock inte då det tunna tyget lätt kan gå sönder

Hundoverall Skare är tillverkat i ett tunt och elastiskt material och tack vare overallens fyra ben kan hunden röra sig obehindrat. Overallen ska sitta tight men inte vara så trång att den begränsar rörligheten. Den gröna färgen mot det svarta gör att täcket syns bra i alla typer av terräng både höst och vinter.

Overallen finns i två modeller; en för tik och en för hanhund. Båda modellerna är anpassade för att hunden ska kunna göra från sig med overallen på. Modellen till hanhund har dessutom fleecefoder för extra skydd för testiklarna.

Modell: Hanhund

Storlek: S