Gå till huvudinnehållet

Hundkoppel Non Stop Touring Bungee 3,8 m

Perfekt koppel för bl.a. vandring och löpning. Bungee delen är nära handtaget, resten av kopplet är statiskt för när man behöver få kontroll över sin hund.

Produktdetaljer

Touring bungee-koppletvandring men passar bra för aktiviteter som löpning, skidåkning och även cykling om hunden drar måttligt. Bungee delen i kopplet är nära dig för att undvika en gungande effekt, resten av kopplet är statiskt vilket är praktiskt om du behöver ta kontroll över din hund. Dessa 23 mm breda hundkoppel har en Twistlock-karbinhake som standard vilket är en karbin som låser sig automatiskt och säkrar att hunden inte kommer loss. Kopplet har en reflekterande rand som ger er högre synlighet i mörkret. Touring bungee-serien kan utökas med Touring double, perfekt för dig som har två hundar.

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har ett mycket tydligt syfte "Frigör din hunds potential." de lever som de lär och strävar alltid efter att tillverka den alla bästa hundutrustningen. Varumärket grundades 2009 och arbetar med stor erfarenhet, kunskap, passion och djuröga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv. Det ger produkter av högsta kvalitet och funktionalitet.