Gå till huvudinnehållet

Hundkoppel Non Stop T Bungee Justerbart

Ett justerbart koppel perfekt för dagliga, aktiva aktiviteter. Det har ett fast handtag men också en elastisk del som absorberar ryck.

Produktdetaljer

Non-Stop Dogwear Touring Bungee Adjustable är det perfekta hundkopplet för vandringar och vardagliga aktiviteter med din hund! Kopplet är designat med tanke på de olika behoven du och hunden har genom en dag. Kopplet består av ett fast handtag nära hunden för full kontroll i mötessituationer eller trafik och en kort elastisk del som dämpar ryck och hastiga rörelser. Det har även ett aluminiumspänne så att du enkelt kan justera kopplet att passa runt din midja eller i handen. Med samma funktion kan du även binda fast hunden i allt från en lyktstolpe till ett träd. Touring Bungee är den perfekta lösningen för dig som vill gå på promenaden med fria händer. Hundkopplet har dessutom detaljer som 3M-reflex, neoprenhandtag och Twistlock karbinkrok som hindrar att hunden kommer lös.

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har ett mycket tydligt syfte "Frigör din hunds potential." de lever som de lär och strävar alltid efter att tillverka den alla bästa hundutrustningen. Varumärket grundades 2009 och arbetar med stor erfarenhet, kunskap, passion och djuröga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv. Det ger produkter av högsta kvalitet och funktionalitet.