Gå till huvudinnehållet

Hundhalsband Non Stop Säkerhet Orange

Safe collar är ett hundhalsband utformat för hunden som ofta går lös i skogen eftersom den är designad med ett elastiskt fabrikat som gör att hunden kan slita loss sig om den skulle fastna.

Produktdetaljer

Hundhalsband Safe collar från Non-Stop Dogwear är framtaget för hundar som går mycket lösa i skogen. Den unika designen med elastiskt material gör det lättare för hunden att ta sej loss om den skulle fastna. Du blir kanske av med halsbandet men inte hunden! Den starka orangea färgen och två ränder med reflex gör att din hund är väl synlig. Halsbandet har även en synlig namnlapp i gummi. Hundkopplet fästes i båda D-ringarna och då fungerar Safe collar som ett vanligt hundhalsband.

Non-stop dogwear

Non-stop dogwear har ett mycket tydligt syfte "Frigör din hunds potential." de lever som de lär och strävar alltid efter att tillverka den alla bästa hundutrustningen. Varumärket grundades 2009 och arbetar med stor erfarenhet, kunskap, passion och djuröga för att utveckla innovativa produkter ur hundens perspektiv. Det ger produkter av högsta kvalitet och funktionalitet.