Gå till huvudinnehållet

Hundhalsband Hurtta Razzle-Dazzle Blackberry

Det tuffa Razzle Dazzle halsbandet från Hurtta är ett justerbart halsband utformat speciellt för den växande valpen och kommer i 4 expanderande storlekar.

Egenskaper

Razzle-Dazzle halsbandet är det perfekta förstahalsband för din växande valp eftersom att det är justerbart. Detta gör att du kan ha halsbandet en längre tid innan du behöver köpa nytt. Halsbandet ger extra komfort med sin 2mm mjuka kuddfyllning, gjord utav återvunnet material. Kragen har en integrerad säkerhetslåsmekanism och invävda ljusreflektorer som bidrar till en bra synlighet och ökad säkerhet på promenaden. Detta gör Razzle Dazzle till ett säkert och bekvämt hundhalsband så att du och valpen är redo för de första promenaderna.

Razzle-Dazzle Collar finns i fyra justerbara storlekar. Observera att produktens storleksrekommendationer är baserad på fullvuxna hundar. Därför behöver du mäta din valps halsomkrets och planera för 1–2 tillväxtstorlekar för små raser, och 2–3 tillväxtstorlekar för stora raser.

Hurttas Razzle-Dazzle produktlinje är designad för din valps första tid med utforskningar, nya äventyr och socialisering utomhus.