Gå till huvudinnehållet

Hundhalsband Antiskall PetSafe Spray Bark Collar

Halsbandet lär konsekvent din hund att inte skälla med hjälp av innovativ teknik och en mild spraystimulering.

Egenskaper

När hunden skäller med halsbandet på kommer det omedelbart en liten dusch av ofarlig spray som överraskar hunden och avbryter skällandet. Detta halsband har avancerad igenkänning av hundskall som fångar upp din hunds unika frekvens och eliminerar felkorrigeringar av till exempel andra hundar som skäller i närheten. Levereras med två påfyllningspatroner - luktfri och citron, testa och se vilken som fungerar bäst för dig och din hund. Varje kassett innehåller 35 sprayer.

Används endast under direkt tillsyn av kompetenta personer, i aktiv utbildning under begränsade tidsperioder. Det är förbjudet att lämna hunden ensam med antiskallhalsband.

Halsbandet är tillverkat av nylon och är justerbart. Lämplig för hundar från 4 kg och uppåt och upp till 68 cm nacke. Halsbandet är uppladdningsbart och laddas med en USB-laddare (ingår). Batteriets livslängd är ca. 40 timmar.

PetSafe Antiskallhalsband Spray för hund:

  • Säker och omtänksam skällkontroll
  • Påfyllningspatroner - levereras med två patroner. Kan köpas separat
  • Känner igen din hunds unika bark - inga buggfixar
  • Vattentät och lätt
  • Laddningsbart batteri, laddas på 2 timmar med USB-laddning

Ingår i paketet: Antiskallhalsband, USB-laddningskabel, spraypatron citron, spraypatron luktfri

Petsafe

Petsafe är välkända för sina beprövade produkter och höga kvalitet. Du finner t.ex. Staywells kattluckor och Drinkwell vattenfontäner i Petsafes breda utbud.