Gå till huvudinnehållet

Hundgodis Four Friends Dog Snacks Wild Boar, 200 g

Nyttigt belöningsgodis med vildsvin som boostar din hunds hälsa! De spannmålsfria godbitarna med singelprotein har hög smaklighet och hög kötthalt.

Egenskaper

Med Four Friends hundgodis Dog Snacks Wild Boar kan du belöna din hund med ett nyttigt godis samtidigt som hälsan boostas. De spannmålsfria godbitarna med hög kötthalt är fullproppade med naturliga antioxidanter som skyddar cellerna och ett pH-neutralt C-vitamin stärker din hunds immunförsvar.

Det smakliga hundgodiset med vildsvin är rikt på nyttiga omega-fettsyror som bidrar till en frisk hud och blank päls och rosmarinextrakt stimulerar din hunds matsmältning. Four Friends Dog Snacks Wild Boar innehåller även tranbär för att främja sunda urinvägar.

Receptet är singelprotein som även passar bra till känsliga hundar.

Sammansättning
Torkat vildsvinskött, ärtor, torkade äpplen, kycklingfett (silat och helt fritt från protein samt konserverat med blandade tokoferoler), torkad tranbär 4%, linfrö 4%, laxolja 1% (silat och helt fritt från protein)

Analytiska beståndsdelar 
Råprotein 23,0 % 
Råfett 9,0 % 
Råfiber 3,0 % 
Råaska 9 % 
Vatten 10,0 % 
Kalcium 1,8 % 
Fosfor 1,6 % 
Natrium 0,6 % 
ME: 3,380 kcal/kg

Four Friends

Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka.