Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Royal Canin Yorkshire Terrier 28 Adult, 1,5 kg

Torrfoder perfekt anpassat för Yorkshire Terrierns förutsättningar, från 10 månader och livet ut. Mer

Art.nr : 1157599

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Vacker päls
Kombinationen av gurkörtsolja och biotin stärker pälsen så att den blir ännu mjukare och glansigare. Den patenterade sammansättningen Intensive Color framhäver pälsens färg. Bidrar till att stärka hårets uppbyggnad och tillväxt genom ett optimalt innehåll av svavelhaltiga aminosyror som är viktiga för keratinsyntesen.

Tandhälsa 
Hjälper till att minska uppkomsten av tandsten tack vare kelaterat kalcium som binder det kalcium som finns i saliven.

Aptitretande för kräsna hundar
Väcker aptiten även hos mycket kräsna hundar. Detta tack vare en kombination av exceptionella smaker.

Lång livslängd
Royal Canin Yorkshire Terrier 28 Adult hjälper till att bevara vitaliteten hos Yorkshireterriern, som i regel når en mycket hög ålder.

Ingredienser
Ris, Köttmjöl (fågel), Majsmjöl, Animaliska fetter, Vegetabiliskt proteinisolat, Majsgluten, Majs, Hydrolyserade animaliska proteiner, Vegetabilisk fiber, Sojaolja, Boragoolja, Fiskolja, Jäst, Natriumpolyfosfat, Taurin, Hydrolyserad jäst (källa för mannan-oligosackarider), DL-methionin, Äggpulver, Hydrolyserade skaldjur (källa för glukosamin), L-tyrosin, Grönt te- och druvextrakt (källa för polyfenoler), L-karnitin, Hydrolyserat brosk (källa för kondroitin), Tagetesextrakt (rikt på lutein), Betfiber, Mineraler, Frukto-oligosackarider fn1.

* L.I.P: Protein som valts ut tack vare sin utmärkta upptagningsförmåga

  • Komplett foder
  • Anpassat foder för Yorkshire Terriern
  • Stärker pälsen

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder. Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.