Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Large, 15 kg

Sporting Life Agility från Royal Canin är ett anpassat helfoder för hundar som tränar och utför intensiv aktivitet under kortare perioder. Mer

Art.nr : 1241050

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper för hundfoder Royal Canin Sporting Life Agility
Royal Canin Sporting Life Agility 4100 är ett hundfoder speciellt framtaget för aktiva hundar som utför kortvarigt och intensivt arbete, exempelvis agility och flyball. För att optimera prestationen hos aktiva och arbetande hundar krävs ett foder med rätt anpassad energimängd och sammansättning. 

Hundfodret Royal Canin Sporting Life är utvecklat för att ge varje aktiv hund rätt förutsättningar för respektive aktivitet. Sporting Life Agility 4100 Large har en optimal sammansättning för att den större hunden som utför ett kortvarigt och intensivt arbete ska hålla en mycket god kroppskondition och kunna prestera på tävling. Agility, flyball, frisbee och lure coursing är exempel på när hunden måste prestera intensivt under kortare perioder. En hög nivå av kolhydrater (40 %) tillför snabb energi för att maximera prestationerna. 

Tillsammans med noga avvägda nivåer av protein och fett håller hunden en god kroppskondition och muskelmassa. Agility 4100 bidrar även till en god mag- och tarmhälsa tack vare fruktooligosackarider och psyllium. 

Ingredienser 
Majsmjöl, torkat fågelprotein, ris, majs, animaliskt fett, hydrolyserat animaliskt protein, vegetabiliskt proteinisolat*, fiskolja, betmassa, mineraler, sojaolja, vegetabiliska fibrer, jäst, psylliumskal och psylliumfrön (0,5 %), fruktooligosackarider (0,5 %), hydrolyserade skaldjur (innehåller glukosamin), tagetesextrakt (innehåller lutein) och hydrolyserat brosk (innehåller kondroitin). 

* L.I.P.: utvalt protein med mycket hög smältbarhet.

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder. Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.