Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Royal Canin Shih Tzu Adult, 7,5 kg

Ett välsmakande och nyttigt foder särskilt anpassat för vuxna Shih Tzu hundar och deras behov. Mer

Art.nr : 1179919

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper för hundfoder Royal Canin Shih Tzu
Hundfodret Shih Tzu Adult är berikat med ett patenterat Skin Complex och fettsyrorna EPA och DHA, vilket stärker hudens barriär och lindrar hudirritationer. Fodret innehåller dessutom en noga framtagen kombination av gurkörtsolja, biotin, A-vitamin och zink, vilket verkar för att framhäva pälsens naturliga lyster. 

Royal Canin Shih Tzu Adult hjälper även till att minska uppkomsten av tandsten. Detta tack vare kelaterat kalcium och en foderbit med skräddarsydd form och konsistens. Då hundar av rasen Shih Tzu är trubbnosiga och har speciell käkform, är det viktigt med ett foder som anpassats utifrån dessa aspekter. Shih Tzu Adults foderbitar är lätta att plocka upp och tack vare dess form stimuleras hunden till att tugga hundmaten ordentligt. 

Ingredienser 
Ris, Köttmjöl (fågel), Animaliska fetter, Vegetabiliskt proteinisolat*, Hydrolyserade animaliska proteiner, Vegetabilisk fiber, Sojaolja, Boragoolja, Fiskolja, Betfiber, Mineraler, Frukto-oligosackarider, DL-methionin, Natriumpolyfosfat, L-tyrosin, Taurin, Extrakt från grönt the och druva (rikt på polyfenoler), L-lysin, Hydrolyserade skaldjur (källa för glukosamin), Tagetesextrakt (rikt på lutein), L-karnitin samt Hydrolyserat brosk (källa för kondroitin) 

* L.I.P: Protein som valts ut tack vare sin utmärkta upptagningsförmåga.

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder. Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.