Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Royal Canin Poodle 30 Adult, 1,5 kg

Ett nyttigt och smakfullt torrfoder som är särskilt anpassat för Pudelns förutsättningar, från 10 månader och livet ut. Mer

Art.nr : 1193853

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Royal Canin Poodle 30 är utformat för att tillfredsställa Pudelns alla behov. 

Huvudfördelar med 
- Stärker den mjuka, lockiga pälsen med hjälp av gurkörtsolja (Omega-6) och bidrar till att lindra hudirritationer genom tillskott av Omega-3-fettsyror (EPA och DHA) och Omega-6-fettsyror. Tack vare svavelhaltiga aminosyror (metionin och cystin) stimuleras hårtillväxten som pågår oavbrutet eftersom pudeln inte fäller något hår. 
- Stärker ögats antioxidativa försvar (lutein, zeaxantin, E-vitamin och C-vitamin). 
- Hjälper till att minska uppkomsten av tandsten, tack vare en skräddarsydd foderbit som är uppbyggd i olika lager och innehåller kelaterat kalcium. 
- Bidrar till att bevara pudelns kognitiva funktioner genom tillskott av ett antal olika antioxidanter. 

Ingredienser 
Majs, Köttmjöl (fågel), Vegetabiliskt proteinisolat*, Animaliska fetter, Korn, Majsmjöl, Majsgluten, Hydrolyserade animaliska proteiner, Vegetabilisk fiber, Sojaolja, Boragoolja, Fiskolja, Jäst, L-lysin, DL-methionin, Natriumpolyfosfat, L-cystin, Hydrolyserade skaldjur (källa för glukosamin), L-tyrosin, Grönt te- och druvextrakt (källa för polyfenoler), Tagetesextrakt (rikt på lutein), L-karnitin, Hydrolyserat brosk (källa för kondroitin), Betfiber, Mineraler samt Frukto-oligosackarider  

* L.I.P: Protein som valts ut tack vare sin utmärkta upptagningsförmåga.

Royal Canin

Royal Canin har nästan 50 år av erfarenhet när det kommer till att erbjuda djur kost och foder. Kunskap och respekt är ledorden som Royal Canin arbetar efter för att ge varje individuellt djur förutsättningar för ett långt och friskt liv.