Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Purina Pro Plan Puppy Small/Mini 7kg

Art.nr:1242564

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Pro Plan Small & Mini Puppy är ett hälsosamt och smakfullt foder utformat för valpar och mindre hundraser upp till 10 kg. Fodret har en förträfflig smak av kyckling och ris.

Produktdetaljer

Egenskaper för Pro Plan Hundfoder Small & Mini Puppy 
Pro Plan Small & Mini Puppy är speciellt utvecklat för att möta det näringsbehov som valpar och mindre raser har (upp till 8 månaders ålder för valpar med en vuxenvikt på max 5 kg och upp till 11 månader för valpar med en vuxenvikt på mellan 5 och 10 kg) och är utformade för att stödja hälsa och välmående. Fodret är speciellt framtagen för att även främja god tandvård. Innehåller högkvalitativa bitar av kyckling.

Valpar av mindre ras har små magar och når sin vuxenstorlek mycket snabbare än valpar av medelstor eller stor ras. Således behöver de ett specifikt foder med höga nivåer näringsämnen som är kompakt inpackade i små foderkulor. Fodret möjliggör valpars utvecklande immunsystem att reagera effektivt. 

Fodret innehåller en kombination av viktiga näringsämnen som hjälper till att stödja friska leder för valpens aktiva livsstil. 

Sammansättning
Kyckling (20 %), dehydrerat fjäderfäprotein, vete, animaliskt fett, sojamjöl, ris (7 %), majsglutenmjöl, torkad betmassa, majs, veteglutenmjöl, mineraler, torkat ägg, fiskolja, hydrolysat, torkad kolostrum (0,1 %).

Tillsatser
Näringstillsatser: IE/kg: A-vitamin: 34 000; D3-vitamin: 1 100; E-vitamin: 200; mg/kg: C-vitamin: 120; Järnsulfat monohydrat: 250; Kalciumjodat vattenfri: 3,2; Kopparsulfat pentahydrat: 50; Mangansulfat monohydrat: 110; Zinksulfat monohydrat: 420; Natriumselenit: 0,29;
Tekniska tillsatser: Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor: 66 mg/kg

Analys 
Protein: 32.0% 
Fettinnehåll: 21.0% 
Råaska: 7.5% 
Växttråd: 2.0 %

Purina Pro Plan

Purina Pro Pan framhåller vikten av rätt näring för ditt husdjurs långsiktiga hälsa och välmående. Med över 90 års passion och vetenskaplig expertis är Pro Plan det självklara alternativet för många husdjursägare när det gäller kattmat och hundfoder.