Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Pro Plan Large Adult Robust Sensitive Digestion, 14 kg

Large Adult Robust Sensitive Digestion från Pro Plan är ett komplett hundfoder för stora, vuxna hundar med en robust kroppsbyggnad. Fodret innehåller högkvalitativt protein från lamm och är lättsmält för hundar med känslig matsmältning.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Pro Plan Large Adult Robust Sensitive Digestion
Hundfoder Large Robust Adult Sensitive Digestion med OPTIDIGEST har bevisats stärka maghälsan tack vare en särskild formel med lättsmälta ingredienser, en utvald prebiotisk källa som förbättrar tarmflorans balans och bentonit som främjar en bra avföring. OPTIDIGEST är en kombination av särskilt utvalda ingredienser, inklusive vitaminer och mineraler, som har tillsatts detta hundfoder för stora hundar och uppfyller alla specifika krav för att din hund ska kunna hålla sig i form.

Med detta kompletta helfoder från Pro Plan kan du vara säker på att du ger din hund all den näring den behöver.

  • Lättsmält för hundar med känslig matsmältning
  • Bidrar till en bättre mikroflorabalans i magen
  • Främjar en bra avföring
  • Innehåller högkvalitativt protein från lamm

Sammansättning
Lamm (19 %), Majs, Dehydrerat fjäderfäprotein, Ris (12 %), Majsgryn, Torkad betmassa, Hydrolysat, Majsglutenmjöl, Animaliskt fett, Torkat ägg, Mineraler, Fiskolja, Sojaolja.

Analytiska beståndsdelar
Protein: 27,0 %
Fettinnehåll: 12,5 %
Råaska: 7,5 %
Växttråd: 2,0 %

Purina Pro plan

Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.